Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 και Ίντερ – Μπενφίκα 1-0

Champions League: Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 και Ίντερ – Μπενφίκα 1-0
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 από τη Νάπολι και να βρεθεί στην κορυφή του τρίτου ομίλου του Champions League.

Η Νάπολι προηγήθηκε στο ματς με κεφαλιά του Έστιγκαρντ στο 19′, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε στο 27′ με τον Βινίσιους και ο Μπέλιγχαμ με φοβερή προσωπική ενέργεια, της έδωσε το προβάδισμα στο 34′, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ζελίνσκι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά μία κακή αντίδραση του Μέρετ και το αυτογκόλ του, χάρισε τη νίκη στους Μαδριλένους.

Η ομάδα του Αντσελότι πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη νίκη της στον 3ο όμιλο και βρέθηκε μόνη στην κορυφή, μετά και τη νίκη της Μπράγκα επί της Ουνιόν Βερολίνου νωρίτερα.

Στον τρίτο όμιλο, η Ίντερ δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά ένα γκολ του Τουράμ στο 62′ ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη με 1-0 και τους τρεις βαθμούς.

Η Ίντερ “έπιασε” έτσι τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, καθώς οι Βάσκοι είχαν περάσει νωρίτερα με διπλό 2-0 από την έδρα της Ζάλτσμπουργκ.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

3ος όμιλος

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Η βαθμολογία του ομίλου

Ρεάλ Μαδρίτης 6

Νάπολι 3

Μπράγκα 3

Ουνιόν Βερολίνου 0 

4ος όμιλος

Ζάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

Ίντερ – Μπενφίκα 1-0

Η βαθμολογία του ομίλου

Ρεάλ Σοσιεδάδ 4

Ίντερ 4 

Zάλτσμπουργκ 3

Μπενφίκα 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις