Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Champions League: Ο Κεν “καθάρισε” για την Παρί! “Πάρτι” της Τσέλσι στο Κράσνονταρ (videos)

Champions League: Ο Κεν “καθάρισε” για την Παρί! “Πάρτι” της Τσέλσι στο Κράσνονταρ (videos)

Τις πρώτες τους νίκες στο φετινό Champions League πέτυχαν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Οι “μπλε” επικράτησαν της Κρασνοντάρ με 3-0 στη Ρωσία, ενώ οι Παριζιάνοι νίκησαν με δυσκολία την Μπασάκσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ανεπανάληπτο πάρτι έστησε η Τσέλσι στο Κρασνοντάρ για τον 5ο όμιλο, αφού επικράτησε με 4-0 της ρωσικής ομάδας κατακτώντας την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους “μπλε” πιέζοντας ψηλά, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς στις ελάχιστες καλές στιγμές τους έπεσαν πα΄νω στον Μεντί, που “κατέβασε ρολά”.

Αντιθέτως η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 12′, όταν ο Βέρνερ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ζορζίνιο σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας και η ευκαιρία χάθηκε. Το σκορ τελικά άνοιξε ο Χάντσον Οντόι στο 38′ μετά από λάθος του τερματοφύλακα των Ρώσων και έστειλε τους “μπλε” στα αποδυτήρια πρηγούμενους με 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος η Κρασνοντάρ πήρε μέτρα στο γήπεδο και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι στο 75′ και η εύστοχη εκτέλεση του Βέρνερ έβαλαν τέλος στα όποια όνειρα τω Ρώσων να πα΄ρουν κάτι θετικό από αυτό το ματς. Το άγχος έφυγε εντελώς από τα πόδια των φιλοξενούμενων που άλλα δύο γκολ από Ζιγιέ (79′) και Πούλισικ (90’+1′) διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 μετατρέποντας τη νίκη τους σε θρίαμβο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε… σκούρα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπασάκσεχιρ για τον 8ο όμιλο, ενώ ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, που αποχώρησε τραυματίας στο 26ο λεπτό ΄φερε περισσότερα “σύννεφα” πάνω από την ομάδα των Γάλλων. Τελικά δύο γκολ του Κεν στο δεύτερο μέρος (64′, 80′) έδωσαν στους φιλοξενούμενους την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις