Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League, Παρί – Σίτι 2-0, Λειψία – Μπριζ 1-2 – Ο Μέσι έκρινε το ντέρμπι, «μάγεψαν» οι Βέλγοι

Champions League, Παρί – Σίτι 2-0, Λειψία – Μπριζ 1-2 – Ο Μέσι έκρινε το ντέρμπι, «μάγεψαν» οι Βέλγοι
ΦΩΤΟ Reuters

Το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν «σφράγισε» την μεγάλη -και πρώτη- νίκη των Γάλλων επί της Μάντσεστερ Σίτι στον 1ο όμιλο του Champions League, στη στιγμή η Κλαμπ Μπριζ «σόκαρε» τη Λειψία στη Γερμανία φεύγοντας νικήτρια με 2-1.

Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν… χαρίστηκε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Βρήκε το γκολ που έψαχνε από νωρίς με τον Γκουέι (8′) και «καθάρισε» το ματς, με το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων στο 74′, έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία με τον Νεϊμάρ και πλασέ στο «παραθυράκι». Στο ενδιάμεσο πάντως οι «πολίτες» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης χάνοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες και σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια του Ντοναρούμα, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Τεράστιο «διπλό» -και μάλιστα με ανατροπή- για την Μπριζ, η οποία αν και βρέθηκε μόλις στο 5′ πίσω στο σκορ με γκολ του Ενκουκού, νίκησε 2-1 τη Λειψία στη Γερμανία με γκολ του Βαν Άκεν (22′) και Ριτς (41′)  και την άφησε στην τελευταία θέση του ομίλου, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν ήταν η ισοπαλία που απέσπασε από την Παρί στην πρώτη αγωνιστική.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις