Αθλητικά

Champions League: Ποιος κορονοϊός; Χαμός στις κερκίδες (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι οπαδοί της Ρεν έδωσαν δυναμικό “παρών” στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι φίλοι της γαλλικής ομάδας καθόντουσαν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Τι κι αν η Γαλλία είναι μία από τις χώρες που “χτυπάει” ανελέητα ο κορονοϊός, στη Βρετάνη απολαμβάνουν κανονικά το Champions League.

Το παιχνίδι της Ρεν με την Κρασνοντάρ έγινε με παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες (μάξιμουμ στο 30% της χωρητικότητας, όπως έχει οριστεί από την UEFA). Οι φίλοι των γηπεδούχων αδιαφόρησαν, μάλιστα, για τις αποστάσεις, όντες ο ένας δίπλα στον άλλον στο ένα πέταλο.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η Άρσεναλ πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά το Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1, κατέκτησε την Premier League μετά από 22 χρόνια
Οι “κανονιέρηδες” πανηγυρίζουν τον τίτλο στην Premier League, μιας και ο ένας βαθμός που πήραν οι "πολίτες" δεν τους αρκεί, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται την Κυριακή (24.05.2026)
ΦΩΤΟ Action Images via Reuters