Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν για την οκτάδα – Σφραγίζει την πρόκριση η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν για την οκτάδα – Σφραγίζει την πρόκριση η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
ΦΩΤΟ Reuters

Δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League βρίσκουν κάτοχο σήμερα (9/3) με το μεγάλο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν να ξεχωρίζει. 

Το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς θέλει να υπερασπιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Το μεγάλο γεγονός είναι φυσικά η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι σε ένα γήπεδο όπου έχει γράψει «χρυσές» σελίδες, με τη φανέλα όμως της Μπαρτσελόνα στα «clasico».

Στα αγωνιστικά ο Αντσελότι μπορεί να υπολογίζει στον Τόνι Κροος, αλλά όχι στους τιμωρημένους Κασεμίρο και Μεντί. Ο Ποτσετίνο αντίστοιχα θα έχει στη διάθεσή του τον Εμπαπέ, που φέρεται πως ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του.

τυπική διαδικασία είναι το άλλο ματς της βραδιάς με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στη ρεβάνς του 0-5 της Πορτογαλίας. Φαίνεται ότι εκείνο που πρέπει να απασχολεί περισσότερο τη Σπόρτινγκ τώρα, είναι ο περιορισμός της…ζημιάς.

Ενώ είχε προκριθεί και στις οκτώ περιπτώσεις που αντιμετώπισε ομάδες της Premier League σε νοκ άουτ ματς, πριν από αυτή την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, τώρα μάλλον θα ενδιαφέρεται περισσότερο να διασφαλίσει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που άλωσε με ευκολία (5-0) τη Λισαβόνα, δεν θα φτάσει στη φάση των «16» με το συνολικό σκορ -ρεκόρ, 12-1, που σημείωσε η Μπάγερν εναντίον των Πορτογάλων το 2009.

To πρόγραμμα της βραδιάς

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00) LIVE από το Newsit.gr, MEGA

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (22:00) LIVE από το Newsit.gr, Cosmote Sport 3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις