Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Champions League: Στους «8» η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νάβας να «υπογράφει» την πρόκριση (video)

Champions League: Στους «8» η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νάβας να «υπογράφει» την πρόκριση (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Πρακ Ντε Πρενς», στη ρεβάνς του 1-4 της Βαρκελώνης και οι Γάλλοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Το 4-1 της Παρί στο «Καμπ Νου» αποδείχθηκε υπεραρκετό για τους «πρωτευουσιάνους» και με το αποψινό 1-1 θα βρεθούν στην κλήρωση της 19ης Μαρτίου, παρότι η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα.

Οι Καταλανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με τον Ντεμπελέ, είχαν δοκάρι με τον Ντεστ στο 23′, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Ικάρντι και εκτέλεσε εύστοχα ο Εμπαμπέ στο 30′. Ο Μέσι ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ στο 37′ αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είδε τον Νάβας αρχικά και το δοκάρι σε δεύτερο χρόνο, να του λένε «όχι» στο πέναλτι που εκτέλεσε. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο χαμένο για τον Αργεντινό σούπερσταρ στη διοργάνωση από το 2015! 

Κάπου εκεί οι «μπλαουγκράνα» παρέδωσαν… πνεύμα. Αν και είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο το δεύτερο μέρος και πίεσαν πολύ, πέρα από μίαανεπ[ανάληπτη ευκαιρία του Μέσι, που τον πρόλαβε με προβολή ο Μαρκίνιος μέσα στην μικρή περιοχή, δεν κατάφεραν απειλήσουν ουσιαστικά, ενώ μάλιστα αν ο Εμπαπέ ήταν πιο προσεκτικός, η Παρί στο 90′ θα είχε πάρει και τη νίκη, αλλά τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις