Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Champions League: Τα «μεγάλα» ματς της 4ης αγωνιστικής και τα δυο αήττητα

Champions League: Τα «μεγάλα» ματς της 4ης αγωνιστικής και τα δυο αήττητα
Reuters

Περνάμε του… δρόμου τα μισά στη φάση των ομίλων του Champions League. Η 4η αγωνιστική της διοργάνωσης ξεκινάει την Τρίτη (07.11) με δράση στα γκρουπ 5 έως 8 και τα Μίλαν – Παρί, Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι – Γιούνγκ Μπόις να ξεχωρίζουν. Θα συνεχιστεί το… απόλυτο σερί των “πολιτών” και της Μπαρτσελόνα;

Το Champions League επιστρέφει στη… δράση, με την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης “στροφής” ξεκινάει την Τρίτη (07.11) με κάποια “δυνατά” ματς. Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε, εάν θα συνεχιστεί το αήττητο σερί των δυο εκ των τεσσάρων ομάδων που έχουν κάνει το 3/3.

Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν αποφασιστικό βήμα, για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, σε περίπτωση που επικρατήσουν των Γιούνγκ Μπόις (εντός) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (εκτός) αντίστοιχα.

Για τον 6ο όμιλο, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μίλαν, δύο εβδομάδες μετά το εντυπωσιακό 3-0 που είχε πετύχει κόντρα στους “ροσονέρι”. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, θέλει να κερδίσει τη Νιούκαστλ και μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (είχε επικρατήσει με 1-0 στο ματς της Αγγλίας).

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς, ωστόσο, μόλις δέχτηκαν ένα ιστορικό χαστούκι εντός έδρας στην Bundesliga κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (4-0). Όσο για τη Νιούκαστλ, που είχαν συντρίψει την Παρί Σεν Ζερμέν στις αρχές Οκτωβρίου (4-1), θα θελήσει να «χτίσει» πάνω στη νίκη τους το Σάββατο επί της Άρσεναλ (1-0), που μέχρι τότε ήταν αήττητη στην Premier League .

Στον 5ο όμιλο -που αποδεικνύεται… φωτιά- η πρωτοπόρος Φέγενορντ φιλοξενείται από τη Λάτσιο, ενώ η 2η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σέλτικ.

Το πρόγραμμα της βραδιάς και οι βαθμολογίες στους ομίλους μετά από 3 αγωνιστικές

5ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ

22:00 Λάτσιο-Φέγενορντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φέγενορντ 6

Ατλέτικο Μ. 5

Λάτσιο 4

Σέλτικ 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ

22:00 Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παρί ΣΖ 6

Ντόρμουντ 4

Νιούκαστλ 4

Μίλαν 2

7ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις

22:00 Ερυθρός Αστέρας-Λειψία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Σ. 9

Λειψία 6

Γιούνγκ Μπόις 1

Ερυθρός Αστ. 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα

22:00 Πόρτο-Αντβέρπ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπαρτσελόνα 9

Πόρτο 6

Σαχτάρ Ντ. 3

Αντβέρπ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις