Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Champions League: Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1 και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ 2-1

Champions League: Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1 και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ 2-1
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση, μένοντας στο 1-1 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην 5η αγωνιστική για τον 4ο όμιλο του Champions League, όπου γίνεται “σφαγή” και για τις τέσσερις θέσεις, μετά τη νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης επί της Μαρσέιγ με 2-2 στο άλλο ματς του ομίλου.

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με γκολ του Έντουαρντς στο 22′ και η Σπόρτινγκ έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, πριν ισοφαρίσει ο Μπεντακούρ στο 80′. Το ματς έγινε “θρίλερ” μάλιστα στο τέλος, με τον Κέιν να σκοράρει δεύτερο γκολ για τα “σπυρούνια” στις καθυστερήσεις, αλλά να ακυρώνεται για πολύ οριακό οφσάιντ μέσω του VAR.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άνοιξε το σκορ με τον Καμάντα μόλις στο 3′ και παρότι ο Γιεντουζί ισοφάρισε στο 22′ για τη Μαρσέιγ, βρήκε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Ο Κόλο Μουανί έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους και έφερε τη γερμανική ομάδα σε “τελικό” πρόκρισης κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την τελευταία αγωνιστική.

Η εικόνα του ομίλου

4ος όμιλος

Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μαρσέιγ 2-1

Η βαθμολογία

Τότεναμ 8

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 7

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7

Μαρσέιγ 6

Η τελευταία αγωνιστική

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μαρσέιγ – Τότεναμ

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις