Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Champions League: Ζάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 και Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

Champions League: Ζάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 και Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Ζάλτσμπουργκ και έβαλε “φωτιά” στη “μάχη” για την πρόκριση από τον 4ο όμιλο του Champions League, στον οποίο συμμετέχουν και η Ίντερ με την Μπενφίκα.

Η Ζάλτσμπουργκ είχε νικήσει στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ την αιφνιδίασε μέσα στην Αυστρία και με δύο γκολ των Ογιαρθάμπαλ και Μέντες από το πρώτο μισάωρο του αγώνα, πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό.

Συγκλονιστικό ματς έγινε αντίθετα στη Γερμανία, όπου η Ουνιόν Βερολίνου προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά της Μπράγκα για τον τέταρτο όμιλο, στον οποίο αγωνίζονται και η Νάπολι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 3-2.

Με δύο γκολ του Μπέκερ, η Ουνιόν Βερολίνου πήρε από νωρίς το προβάδισμα του αγώνα, αλλά η Μπράγκα αντέδρασε στη συνέχεια, μείωσε το σκορ με τον Νιακατέ πριν το ημίχρονο και ισοφάρισε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπρούμα, να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα στο 51′. Οι Γερμανοί “πίεσαν” για ένα τρίτο γκολ, αλλά ήταν οι Πορτογάλοι αυτοί που το πέτυχαν με τον Κάστρο στις καθυστερήσεις να βάζει… buzzer beater νίκης για την Μπράγκα.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

3ος όμιλος

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

22:00 Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης

Η βαθμολογία του ομίλου

Νάπολι 3 (1)

Ρεάλ Μαδρίτης 3 (1)

Μπράγκα 3 (2)

Ουνιόν Βερολίνου 0 (2)

4ος όμιλος

Ζάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ 0-2

22:00 Ίντερ – Μπενφίκα

Η βαθμολογία του ομίλου

Σοσιεδάδ 4 (2)

Zάλτσμπουργκ 3 (2)

Ίντερ 1 (1)

Μπενφίκα 0 (1)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις