Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Conference League: ΑΕΚ κι Άρης ψάχνουν ανατροπή πρόκρισης κόντρα σε Βελέζ κι Αστάνα

Conference League: ΑΕΚ κι Άρης ψάχνουν ανατροπή πρόκρισης κόντρα σε Βελέζ κι Αστάνα

Να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα επιδιώξουν ΑΕΚ και Άρης στους αγώνες ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

H AEK υποδέχεται απόψε (21:00, Cosmote TV) τη Βελέζ Μόσταρ και θέλει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, προκειμένου να… ρεφάρει για την ήττα που γνώρισε στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 2-1. Υπενθυμίζεται ότι πλέον δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι η Ένωση περνάει με 2-0 και γενικότερα με διαφορά δύο γκολ και πάνω. 

Το έργο της ομάδας του Μιλόγεβιτς είναι δύσκολο, ωστόσο καλείται να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της και να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο της στο ΟΑΚΑ την πρόκριση.

Ακόμα πιο δύσκολο έργο έχει ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου φιλοξενεί απόψε (21:30, Novasports) την Αστάνα και καλείται να ανατρέψει την ήττα 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο Καζακστάν, προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό… ταξίδι του.

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο, έστω νίκη με δύο γκολ διαφορά, προκειμένου να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση και να διεκδικήσουν στον έξτρα χρόνο την  πρόκριση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις