Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Conference League: «Καθάρισε» η Λέστερ – Φοβερό διπλό της Μπόντο Γκλιμτ με 3-1 επί της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη

Conference League: «Καθάρισε» η Λέστερ – Φοβερό διπλό της Μπόντο Γκλιμτ με 3-1 επί της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από ένα ισόπαλο πρώτο ημίχρονο, η Λέστερ “διέλυσε” τη Ράντερς από τη Δανία στο δεύτερο μέρος και με το τελικό 4-1 “καθάρισε” ήδη ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Οι “αλεπούδες” προηγήθηκαν στο ματς με τον Εντιντί, αλλά ένα γκολ του Μιστράτι στο 45′ έστειλε τις δύο ομάδες με “μοιρασμένο” σκορ στα αποδυτήρια. Ακολούθησε όμως… κατηφόρα στο “King Power”, με τους Μπαρνς, Ντάκα και Χολ να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Άγγλων.

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε όμως η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία στη φάση των ομίλων είχε “ρίξει” και… 6άρα στη Ρόμα του Μουρίνιο. Οι Νορβηγοί ήταν “καταιγιστικοί” στη Σκωτία και “άλωσαν” την έδρα της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη (πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 59′) με σκορ 3-1.

Ο Έσπεγιορντ στο 7′, ο Πελεγκρίνο στο 55′ και ο Βέτλεσεν στο 81′ σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, με τους “Κέλτες” να μειώνουν προσωρινά στο 79′ με τον Μαέντα, αλλά να βρίσκονται τελικά με το ένα… πόδι εκτός Conference League.

Στα άλλα βραδινά ματς, η Μαρσέιγ πήρε επίσης σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με το 3-1 επί της Καραμπάχ, ενώ η Παρτιζάν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σπάρτα Πράγας και έγινε επίσης το φαβορί για μία θέση στους “16” της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα στα play off του Conference League

Μαρσέιγ – Καραμπάχ 3-1
Λέστερ – Ράντερς 4-1
Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ 1-3
Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν 0-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις