Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Conference League, Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι για τον αντίπαλο μέσω βίντεο και με σκάουτερ» είπε ο προπονητής των Δανών

Conference League, Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι για τον αντίπαλο μέσω βίντεο και με σκάουτερ» είπε ο προπονητής των Δανών
ΦΩΤΟ Intime

Η Κοπεγχάγη ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον όμιλο του Conference League και ο προπονητής της ομάδας, Γες Θρόουπ, τόνισε τη σημασία της αναμέτρησης για τους Δανούς.

Ο τεχνικός της Κοπεγχάγη επισήμανε ότι με νίκη η ομάδα του θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, ενώ υποστήριξε ότι γνωρίζουν πολύ καλά τους Θεσσαλονικείς και τον τρόπο που αγωνίζονται.

Οι δηλώσεις του Θρόουπ

Ανυπομονώ για την αναμέτρηση της Πέμπτης! Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε την πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και πραγματοποιήσαμε δυνατές εμφανίσεις, έτσι αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ως συνήθως, έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο, τόσο μέσω βίντεο όσο και με τους σκάουτς που παρακολούθησαν τους αγώνες του ΠΑΟΚ ζωντανά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ καλή ατομική ποιότητα στην επίθεση με αρκετούς γρήγορους παίκτες και καλούς συνδυασμούς. Διαθέτη και έμπειρους παίκτες που έχουν δώσει πολλά ματς στην Ευρώπη».

Για τις απουσίες της Κοπεγχάγης: «Τόσο ο Βίκτορ (σ.σ Κρίστιανσεν) όσο και ο Στάγκε ήταν στην προπόνηση σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και αύριο στο γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να πούμε αν θα παίξουν ή όχι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις