Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Conference League: Λέστερ – Ρόμα 1-1 και Φέγενορντ – Μαρσέιγ 3-2

Conference League: Λέστερ – Ρόμα 1-1 και Φέγενορντ – Μαρσέιγ 3-2
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, η Φέγενορντ “λύγισε” με 3-2 τη Μαρσέιγ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League.

Το παιχνίδι “σημαδεύτηκε” από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, αλλά και από τον “τρελό” ρυθμό εντός αγωνιστικού χώρου, με τους Ολλανδούς να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά (χάρη σε τέρματα των Ντέσερς στο 18′ και Σινιστέρα στο 20′) και τους φιλοξενούμενους να “απαντούν” ισάριθμες φορές πριν το ημίχρονο, με γκολ των Ντένγκα (28′) και Γκέρσον (40′).

Ο Ντέσερς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 46′ όμως, έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Φέγενορντ, η οποία και κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους, παίρνοντας το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Μασσαλία.

Στο άλλο “ζευγάρι” των ημιτελικών, η Ρόμα πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λέστερ και θα επιστρέψει “αλώβητη” στο Ολίμπικο για τη ρεβάνς, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πάντως αυτή που άνοιξε το σκορ στο ματς με του Πελεγκρίνι μόλις στο 15′, αλλά δεν κατάφερε να αντέξει στην “πίεση” των γηπεδούχων και δέχθηκε την ισοφάριση από αυτογκόλ του Μαντσίνι στο 67′, σε προσπάθεια του Λούκμαν. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις