Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Τα δίνει όλα για την πρόκριση ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Τα δίνει όλα για την πρόκριση ο «Δικέφαλος του Βορρά»
ΦΩΤΟ Intime

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League ψάχνει απόψε (25/11, 19:45, LIVE από το Newsit.gr, CosmoteSport 3 ) ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Τα… ρέστα του για την πρόκριση παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ που εν μέσω καθολικού lockdown στη Σλοβακία, αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην «Tehelne Pole». Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 7 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ με νίκη «κλειδώνει» σίγουρα την δεύτερη θέση και διατηρεί τις ελπίδες του για την πρώτη, για την οποία βέβαια φαβορί παραμένει η Κοπεγχάγη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο ΠΑΟΚ παραμένει πάντως φαβορί για την δεύτερη θέση αφού την τελευταία αγωνιστική η Σλόβαν θα θέλει νίκη στην έδρα της -αδιάφορης αλλά πολύ πιο ισχυρής Κοπεγχάγης- ενώ οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την αδύναμη Λίνκολν. 

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει για ψυχολογικούς λόγους ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Μίτριτσα. Απώλεια κομβική για τους Σλοβάκους συνιστά η απουσία του Γιάμπα Κανκάβα, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω ενός προσωπικού προβλήματος

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις