Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Copa America: Ιστορική εμφάνιση και «μαγικά» από Μέσι στην «τεσσάρα» της Αργεντινής

Copa America: Ιστορική εμφάνιση και «μαγικά» από Μέσι στην «τεσσάρα» της Αργεντινής
Reuters

Εντυπωσιακή εμφάνιση και δυο γκολ από τον Λιονέλ Μέσι, στην εμφατική νίκη της Αργεντινής επί της Βολιβίας (4-1). Ο “μάγος” έγινε πρώτος σε συμμετοχές με την “αλμπισελέστε”.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 4-1 της Βολιβίας και προκρίθηκε ως πρώτη στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα (148) προσπερνώντας τον Χαβιέ Μασκιεράνο. Την ίδια στιγμή, ο Σέρχιο Αγκουέρο έφτασε τις 100 συμμετοχές και πλέον θέλει άλλες έξι για να φτάσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στα.. του αγώνα, στο 6’ ο Μέσι έβγαλε ασίστ στον Παπού Γκόμεζ, ο οποίος έκανε το 1-0. Ο “αστέρας” της Μπαρτσελόνα στο 33’ με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 42’ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Στο 60’ η Βολιβία μείωσε με Σααβέδρα, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ουρουγουάη με σκόρερ τον Καβάνι από το σημείο του πέναλτι στο 21’ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Παραγουάη και ταυτόχρονα την πρόκριση ως δεύτερη.

Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων Βραζιλία και Αργεντινή που πρώτευσαν στους ομίλους τους, μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

1 Περού-Παραγουάη

2 Βραζιλία-Χιλή

3 Ουρουγουάη-Κολομβία

4 Αργεντινή-Ισημερινός

Ημιτελικοί

Νικητής 4 – Νικητής 3

Νικητής 1 – Νικητής 2

Τελικός 11/7

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις