Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΔΟΚ-Άρης! – Νέο “στραπάτσο” στα Πηγάδια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης σημάδευε τα δοκάρια, διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν του δόθηκε ωστόσο η Skoda Ξάνθη ήταν πιο εύστοχη και επικράτησε με 2-0 στο ματς που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της Superleague. Στην τελευταία θέση με έναν βαθμό οι “κιτρινόμαυροι”.

Το LIVE του αγώνα

Ο Άρης ξεκίνησε το ματς με ευκαιρία από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά αστόχησε προ κενής εστίας. Στη συνέχεια όμως η Ξάνθη κυριάρχησε και αφού προειδοποίησε με το δοκάρι του Ντε Γκούζμαν στο 12΄, πήρε κεφάλι στο σκορ με την προβολή του Μάνταλου στο 23΄.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Άρης διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα του Γούτα στον Τάτο.

Οι “κιτρινόμαυροι”, ωστόσο, είχαν πολύ κακή εικόνα στο πρώτο μέρος και κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς βγήκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 11 λεπτά είχαν δύο δοκάρια (Έλσνερ 46΄, Τριανταφυλλάκος 50΄) και 3 κλασικές ευκαιρίες.

Όμως, κόντρα στην ροή του ματς η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε μία αντεπίθεση και ο Σολάρι έκανε το 2-0 στο 62΄.

Αυτό το γκολ έκοψε τα φτερά των παικτών του Άρη που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 4η ήττα τους σε 5 ματς.

Skoda Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν (60′ Φλίσκας), Κάλβο (46′ Σολτάνι), Σολάρι (88′ Ράνος).

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Ηρακλής, Τσουμάνης, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Ίμπε, Τάτος (65′ Σουνάς), Σταυρόπουλος (46′ Αγγελούδης)), Ουντότζι (76′ Μανιάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε