Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δεν βλέπει από πουθενά…φως η ΑΕΚ – “Έκλεισε το μαγαζί”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι μέρες περνούν και ουδείς δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει πραγματικά την ΑΕΚ. Ο κίνδυνος του ευρωπαϊκού αποκλεισμού είναι πλέον ορατός ενώ εν αμβιβόλω έχει τεθεί και η συμμετοχή της Ένωσης στη Σούπερ Λίγκα… Οι παίκτες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους λόγοντας χαρακτηριστικά: Έκλεισε το μαγαζί.

Άνοιξε τον τραπεζικό λογαριασμό “σωτηρίας” η ΑΕΚ

Οι διοικούντες της ΠΑΕ έκαναν δραματική έκκληση σε 10 πρώην και νυν μετόχους, αλλά ακόμη δεν έχουν εισπράξει κάποιο αισιόδοξο μήνυμα. Κάποιοι από τους μετόχους δεν έχουν τα χρήματα για να βοηθήσουν και κάποιοι άλλοι έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν να βάλουν άλλα χρήματα.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέει η ομάδα του 2004: “Δεν γίνεται να ρίχνουμε συνέχεια χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.” Μόνο οι Supporters έχουν κινητοποιηθεί μέχρι τώρα και έχουν συγκεντρώσει ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ. Χρήματα που δεν μπορούν βέβαια να δώσουν λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ.

Η Ένωση χρειάζεται άμεσα 2.5 εκ. ευρώ για να μπορέσει να πάρει την άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά ακόμη κι αν βρεθούν αυτά τα χρήματα (κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο), το πρόβλημα δεν θα έχει λυθεί αφού μέχρι τον Ιούνη θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον άλλα 3 εκ. ευρώ.

Οι παίκτες είναι ανήσυχοι με τα όσο βλέπουν και διαβάζουν και είναι χαρακτηριστική η ατάκα τους: “Έκλεισε το μαγαζί.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε