Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δεύτερο… θύμα απ’ την Σούπερ Λίγκα στο Κύπελλο!

ΦΩΤΟ Newsports
Μετά τον Λεβαδειακό, ο Εργοτέλης έγινε η δεύτερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας που αποκλείεται από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ηττήθηκε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0, στην παράταση. Το “χρυσό” γκολ για τα “λιοντάρια” πέτυχε ο Ντα κόστα στο 109′.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορούν να την εκμεταλλευτούν.
 
Οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, η υπεροχή τους ήταν φλύαρη και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία στο τέρμα του Κουτζαβασίλη. Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ.
 
Στην επανάληψη αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν περισσότερο, ώστε να ανίξουν το σκορ, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 0-0 έμεινε σε όλη την κανονική διάρκεια και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
 
Στο ημίωρο αυτό οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με τον Πανσερραϊκό να πετυχαίνει το γκολ στο 109′ με τον Γκούρτσα και να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
 
Οι συνθέσεις
 
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Κων., Ντιόγκο (70′ Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Δαμ., Στεφανίδης, Μουσικάκης (58′ Ντα Κόστα), Βουτσιάς, Τσαούσης (107′ Γκούρτσας), Παντελιάδης.
 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Σίλβα Ζούνιορ (28′ Μπέτο, 68′ Ολίσε), Ρέντζας (90’+4′ Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Σασιασβίλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε