Αθλητικά

Double double ο Αντετοκούνμπο και εύκολη νίκη για Μπακς επί των Μάτζικ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και νίκη για τους Μπακς επί των Μάτζικ με 114-102.

Έτοιμοι για τα play off του ΝΒΑ έδειξαν Μιλγουόκι Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τα «Ελάφια» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας –με σχετική ευκολία- των Ορλάντο Μάτζικ με 114-102 και μένοντας στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε double double, έχοντας 27 πόντους (5/8 βολές, 11/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα) και 12 ριμπάουντ, ενώ κατέγραψε ακόμα πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής. Ο ΝτιΒιτσέντζο είχε 19 πόντους, ο Λόπεζ 17 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε συμμετοχή.

Για τους Oρλάντο Μάτζικ, ο Άντονι είχε 18 πόντους, ο Βάγκνερ 17 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Χάρις 14 πόντους.

Οι Μπακς έφτασαν έτσι στο 44-25 και συνεχίζουν να κυνηγούν τους Μπρούκλιν Νετς για τη 2η θέση. Οι δε ηττημένοι, έπεσαν στο 21-48.

Στα τρία τελευταία ματς της κανονικής περιόδου οι Μπακς θα παίξουν στην έδρα των Πέισερς (τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/5), στο Μιλγουόκι με τους Χιτ (βράδυ Σαββάτου 15/5) και στο Σικάγο με τους Μπουλς (βράδυ Κυριακής 16/5).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα