Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δυσκολεύει του Βερδού για Ολυμπιακό

Δυσκολεύει του Βερδού για Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απόφαση του Γιοάν Βερδού για αν θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα”, όμως, σύμφωνα με όσα “βγαίνουν” από την Ισπανία, πολύ δύσκολα θα πει το “ναι”.

Ο Γιοάν Βερδού ήρθε στην χώρα μας, έμεινε ικανοποιημένος από όλα όσα είδε στον Ολυμπιακό και αναχώρησε για την Ισπανία προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση (έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως).

Οι μέρες όμως πέρασαν και ο Βερδού ακόμα δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του και οι Ισπανοί μιλούν για πιθανό… ναυάγιο. Από τη μια η σύζυγός του, που δεν φαίνεται να θέλει να έρθει στην Ελλάδα, και από την άλλη η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα φαίνεται πως θα τον κρατήσουν μακρυά από τους “ερυθρόλευκους”.

Το θέμα ακόμα δεν έχει “κλείσει”, με τους Πειραιώτες να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη για την τελική απόφαση του παίκτη. Με τα υπάρχοντα όμως δεδομένα, πολύ δύσκολα θα πάρουν μία θετικά απάντηση. Πάντως, στον Ολυμπιακό είναι προετοιμασμένοι ακόμα για την αρνητική έκβαση της υπόθεσης και έχουν ήδη στα χέρια τους εναλλακτική λύση.

Διαβάστε ακόμα…

“Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Μαλουντά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε