Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ESPN: «Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για Αντούνα»

ESPN: «Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για Αντούνα»
ΑΠΕ

H Κρουζ Αζούλ, όπως αναφέρει το ESPN, απέρριψε και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος πάντως δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, μένοντας στην Πόλη του Μεξικού και περιμένοντας τις εξελίξεις για τη μετεγγραφή του.

Το προπονητικό επιτελείο και με την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Κρουζ Αζούλ αποφάσισαν να μην ταξιδέψει ο παίκτης στην Τιχουάνα, την ώρα ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια για την απόκτησή του. Ο προπονητής Ραούλ Γκουτιέρες, ο οποίος θέλει όλοι οι παίκτες να είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα, επέλεξε να αφήσει εκτός τον 25χρονο επιθετικό.

Πηγές σχολίασαν στο ESPN ότι η Κρουζ Αζούλ δεν περιμένει λιγότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια. «Η τελευταία προσφορά από την ελληνική ομάδα ήταν δανεικός με αγορά το καλοκαίρι για 5 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται.

Όπως σημειώνει το ESPN, το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζ Αζούλ απέρριψε μια πρώτη προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια δεύτερη για 4 εκατομμύρια σε αντάλλαγμα για το 100% του Αντούνα.

«Την Παρασκευή έφτασε η τρίτη πρόταση στη Λα Νόρια: δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια εάν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, αλλά επίσης απορρίφθηκε», τονίζει το ESPN, το οποίο αναφέρει ότι ο Αντούνα εμφανίζεται χωρίς κέφι στις προπονήσεις και έπαψε να είναι ο πάντα εύθυμος και αστείος νεαρός.

Το ESPN πάντως ισχυρίζεται ότι «οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από αύριο και ότι η Κρουζ Αζούλ δεν αναμένει πώληση κάτω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 50 τοις εκατό των χρημάτων θα πάνε στη Τσίβας.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις