Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Θωμάς Μαύρος

Ελεύθερος ο Θωμάς Μαύρος

Αφού απολογήθηκε στην ανακρίτρια, ο Θωμάς Μαύρος αφέθηκε ελεύθερος, όπως και οι προηγούμενοι πρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχαν συλληφθεί για χρέη της εταιρίας στο Δημόσιο.

Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη τη Τετάρτη για χρέη στο Δημόσιο καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για χρέη της ΠΑΕ στο διάστημα των δυο μηνών που ήταν πρόεδρός της.


Παρά την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα χρέη που είχε, έχουν μεταφερθεί πλέον προς φυσικά πρόσωπα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει στο παρελθόν με του Θανόπουλο, Νικολαΐδη, Αδαμίδη και Δημητρέλο.

“Η αλήθεια έλαμψε (…) ήταν μια μαύρη σελίδα” δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον δικηγόρο του Χάρη Γρηγορίου όσο και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς και τους οπαδούς και τους παλαίμαχους της ΑΕΚ για τη συμπαράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ο Θωμάς Μαύρος υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με τα οικονομικά της ΠΑΕ στο διάστημα της προεδρίας του ούτε και δεν απέκτησε δικαίωμα υπογραφής αλλά ευθυνόταν αποκλειστικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν μη απόδοση ΦΠΑ, μη απόδοση φόρου μεταγραφών και οφειλές στο ΙΚΑ.

Για άδικη ταλαιπωρία που ανήκει στο παρελθόν μίλησε ο δικηγόρος του, Χάρης Γρηγορίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΓΗΣ

ΔΙΑΒΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς χειροπέδες στην ανακρίτρια ο Θωμάς Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος μιλάει στο NewsIt για τη σύλληψή του

Συνελήφθη για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε