Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Euro 2020, Κροατία – Τσεχία 1-1: Μοιρασιά που «πλήγωσε» την «χρβάτσκα»

Euro 2020, Κροατία – Τσεχία 1-1: Μοιρασιά που «πλήγωσε» την «χρβάτσκα»
ΦΩΤΟ Reuters

Κροατία και Τσεχία ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Χάμπντεν Παρκ» για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου με τους Κροάτες να είναι πλέον στα… σχοινιά αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2020.

Με το ένα… πόδι στους «16» βρίσκεται η Τσεχία μετά το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στο ματς με την Κροατία. Ο Σικ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 37‘, με το 1-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ένα καταπληκτικό γκολ του Πέρισιτς με διαγώνιο βολέ στο 47‘ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Πλέον η Κροατία μετά από δύο αγώνες έχει μόλις ένα βαθμό και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Σκωτία που επίσης θα «καίγεται», ενώ οι Τσέχοι με 4 βαθμούς περιμένουν το αποψινό αποτέλεσμα του βρετανικού ντέρμπι για να δουν τι θα χρειάζονται την τελευταία αγωνιστική, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι μία ισοπαλία αν τους είναι αρκετή κόντρα στην Αγγλία, ενώ και με ήττα αν δεν υπάρξει νικητής στο άλλο ματς θα εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Κροατία (Ζλ. Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς (62’ Βλάσιτς), Μπρέκαλο (46’ Ιβάνουσεκ), Ρέμπιτς (46’ Πέτκοβιτς).

Τσεχία (Γ. Σιλχάβι): Βάτσλικ, Κουφάλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπορίλ, Σούτσεκ, Χόλες (63’ Κραλ), Μάζοπουστ (63’ Χλόζεκ), Νταρίντα (87’ Μπαράκ), Γιάνκτο (74’ Σέβτσικ), Σικ (74’ Κρμέντσικ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις