Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Euro 2020: Νέα απειλητικά μηνύματα οπαδών στον Μοράτα και τη σύζυγό του μετά το Ιταλία – Ισπανία

Euro 2020: Νέα απειλητικά μηνύματα οπαδών στον Μοράτα και τη σύζυγό του μετά το Ιταλία – Ισπανία
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αλβάρο Μοράτα και η σύζυγός του έγιναν ξανά στόχος διαδικτυακής επίθεσης, από οργισμένους οπαδούς, μετά τον ημιτελικό του Euro 2020 ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία.

«Μοιραίος» ήταν ο Αλβάρο Μοράτα στον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2020 καθώς αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι, αν και νωρίτερα είχε ισοφάρισε για την «φούρια ρόχα» στέλνοντας το ματς στην παράταση και ταυτόχρονα ανεβαίνοντας στο Νο. 1 της λίστας των σκόρερ των Ισπανών σε τελική φάση Euro.
Φαίνεται πάντως πως η γενικότερη παρουσία του στο ματς εξόργισε τόσο τους Ιταλούς οπαδούς -αφού πέτυχε γκολ ενάντια στην εθνική τους ομάδα- όσο και τους Ισπανούς μιας και αστόχησε σε πέναλτι, αφού υπήρξε πληθώρα υβριστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο εάντια σε αυτόν, αλλά και στην σύζυγό του, όπως κατήγγειλε η ίδια, αναφέροντας τους οπαδούς της «σκουάντρα ατζούρα«.

«Ειλικρινά, δεν υποφέρω με κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των «Ιταλών», αλλά της άγνοιας. Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε ένα πιο ευαίσθητο κορίτσι θα ήταν πρόβλημα. Ας θυμηθούμε ότι είναι ένα άθλημα για να ενωθούμε και να μην σας ξεπερνούν οι απογοητεύσεις σας.Ελπίζω πραγματικά ότι στο μέλλον μπορεί να ληφθεί σοβαρή δράση για αυτόν τον τύπο ανθρώπων, διότι είναι επαίσχυντο και απαράδεκτο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις