Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Euro 2020: Ο Ντράγκι δεν θέλει τον τελικό στο Γουέμπλεϊ

Μάριο Ντράγκι
ΦΩΤΟ Reuters

Το Euro 2020 συνεχίζεται ακόμη με τη φάση των ομίλων, όμως η UEFA σχεδιάζει και τα τελευταία στάδια με τους ημιτελικούς και τον τελικό να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να γίνουν οι αγώνες στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όμως η κατάσταση με τον κορονοϊό και τα μέτρα στη χώρα, έχουν φέρει αντιδράσεις από άλλε χώρες.

Μεταξύ των οποίων και η Ιταλία, με τον πρωθυπουργό, Μάριο Ντράγκι, να ερωτάται από δημοσιογράφο σχετικά με το αν ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα μπορούσε να μεταφερθεί από το Λονδίνο στην Ρώμη. «Θα δραστηριοποιηθώ ώστε ο τελικός του Euro 2020 να μην γίνει σε χώρες με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού», απάντησε ο ίδιος.

Η δήμαρχος της Ρώμης, πάντως, Βιρτζίνια Ράτζι, με ανάρτησή της στο Twitter θέλησε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία. «Να μεταφερθεί ο τελικός στην Ρώμη; Είμαστε έτοιμοι. Μετά την επιτυχή έναρξη του Euro 2020, η ιταλική πρωτεύουσα και η Ιταλία έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να οργανώνουν μεγάλα διεθνή γεγονότα», έγραψε η Ράτζι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις