Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euro 2020: Στο πλευρό της Εθνικής Γαλλίας ο Μακρόν, η συνομιλία με τον Μπενζεμά και το ευχαριστώ στον Μπαπέ

Euro 2020: Στο πλευρό της Εθνικής Γαλλίας ο Μακρόν, η συνομιλία με τον Μπενζεμά και το ευχαριστώ στον Μπαπέ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των “τρικολόρ” στο Euro 2020.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα έχει δύσκολο έργο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γερμανία, ωστόσο μπαίνει στο Euro ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του, διαθέτοντας ένα πανίσχυρο σύνολο.

Ο Εμάνουελ Μακρόν βρίσκεται δίπλα στην Εθνική ομάδα και πήγε, μάλιστα, στο Κλερφοντέν, όπου προετοιμάζονται οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Το βράδυ, μάλιστα, ο πρόεδρος της Γαλλίας αναμένεται να δειπνήσει με τους παίκτες, ενώ εξέφρασε τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στους “τρικολόρ”.

Ο Μακρόν μίλησε με όλους τους παίκτες. Στον Καρίμ Μπενζεμά είπε: «Πώς είσαι Κάριμ; Είμαι ευτυχισμένος με την επιστροφή σου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Μπαπέ για το γεγονός ότι είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram κι ενθάρρυνε τον κόσμο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.  Παράλληλα, συνεχάρη τον Καντέ για την κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις