Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Euro Cup: Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε αλλά ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά

Euro Cup: Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε αλλά ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Intime

Την ήττα με 11-10 γνώρισε η Βουλιαγμένη στο Ζάγκρεμπ από την Μλάντοστ στον πρώτο προημιτελικό του Euro Cup, αλλά η διαφορά του ενός γκολ μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς του Παπαστρατείου σε μία εβδομάδα.

Η Βουλιαγμένη «λύγισε» στο φινάλε από την Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο, η ήττα που γνώρισε με 11-10 στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, σαφώς κι δίνει το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα να ελπίζει ότι θα είναι αυτή που θα προκριθεί στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, μιας και η ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης (24/03) θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο «Παπαστράτειο».

Περίπου 7 λεπτά πριν από το τέλος η ομάδα του Λαιμού προηγήθηκε με 9-8, ωστόσο οι Κροάτες κατάφεραν να «επιστρέψουν» και να φύγουν νικητές. Το γκολ που πέτυχε ο Τρούλος, όμως, ενώ απέμεναν επτά δευτερόλεπτπα για το το φινάλε, μπορεί ν΄ αποδειχθεί «χρυσό» στο δεύτερο ματς που θα ακολουθήσει σε μία εβδομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 2-1, 3-3

Μλάντοστ (Ζόραν Μπάγιτς): Μάρτσελιτς, Ράντου 3, Μπιλιακα, Λάζιτς 1, Γ. Βρλιτς 3, Μπούκιτς 3, Μπούσλιε, Μπρνετικ, Μπάγιτς, Μ. Βρλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις