Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Eurobasket 2022 – Αταμάν μετά το Τουρκία – Γαλλία: «Έγινε θαύμα εις βάρος μας – Το χειρότερο συναίσθημα της καριέρας μου»

Eurobasket 2022 – Αταμάν μετά το Τουρκία – Γαλλία: «Έγινε θαύμα εις βάρος μας – Το χειρότερο συναίσθημα της καριέρας μου»
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Η Τουρκία έχασε ένα δικό της παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία στους “16” του Eurobasket 2022 και ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλία, ο Αταμάν δήλωσε ότι έγινε… θαύμα κατά της Τουρκίας και έκανε λόγο για το χειρότερο συναίσθημα της καριέρας του.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Δεν έχω κάποιο σχόλιο για το ματς. Είναι το χειρότερο συναίσθημα στα 26 μου χρόνια ως προπονητής. Καλή τύχη στη Γαλλία.

Ξεκινήσαμε με πολύ στρες το παιχνίδι, ξέραμε ότι λείπει και ο Λάρκιν. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα στην άμυνα στη συνέχεια. Ανέβηκε και η αυτοπεποίθηση μας. Αλλά κέρδισε η Γαλλία, γίνονται θαύματα και δυστυχώς έγινε και τώρα εις βάρος μας.

Παίξαμε εξαιρετικά στην 4η περίοδο εκτός από τις τελευταίες κατοχές, όπου όλο το γήπεδο νόμιζε ότι κερδίσαμε. Καταρρεύσαμε στην παράταση, είχαμε την ευκαιρία μας στο φινάλε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις