Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Eurobasket 2022 – Εβάν Φουρνιέ: «Σαν προσβολή για μένα το ασημένιο μετάλλιο»

Eurobasket 2022 – Εβάν Φουρνιέ: «Σαν προσβολή για μένα το ασημένιο μετάλλιο»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για το Eurobasket 2022 και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Γαλλία, υποστηρίζοντας ότι δεν απέτρεψε την απογοήτευση στη γαλλική ομάδα.

Η Γαλλία ήταν από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και παρότι χρειάστηκε πολύ τύχη για να φθάσει τελικά μέχρι τον τελικό, η ήττα από την Ισπανία εκεί φαίνεται ότι… στοίχισε στους παίκτες. Μιλώντας στο «Canal+» μάλιστα, ο ίδιος ο Φουρνιέ έφθασε να κάνει λόγο ακόμη και για… προσβολή.

Οι δηλώσεις του Φουρνιέ

«Πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά για να πάρεις το χρυσό μετάλλιο και παίρνεις είτε το ασημένιο, είτε το χάλκινο, αυτό είναι κάτι σαν… προσβολή. Αλλά, δεν ισχύει αυτό στην πραγματικότητα. Όταν μου έδωσαν το ασημένιο μετάλλιο και το πέρασα στον λαιμό μου, για μένα ήταν σαν να με έστειλαν κατευθείαν στην αποτυχία μου. Οπότε, δεν ήθελα να το έχω στα χέρια μου, ήθελα να το ξεφορτωθώ. Αυτό, δεν είναι ασέβεια για κάποιον άλλον. Απλώς μου επιβεβαιώνει την αποτυχία μου και είναι πολύ δύσκολο.

Εάν δείτε τη φωτογραφία που ήμασταν στο βάθρο, ήμασταν όλοι πολύ απογοητευμένοι… Είναι σαν μας… επιβραβεύουν για την αποτυχία μας. Σου λένε: “Μπράβο σου, αλλά έχασες”. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς…».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις