Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurobasket 2022: Η απίστευτη ομοιότητα στο φινάλε των νοκ άουτ αναμετρήσεων της Γαλλίας με Τουρκία και Ιταλία

Eurobasket 2022: Η απίστευτη ομοιότητα στο φινάλε των νοκ άουτ αναμετρήσεων της Γαλλίας με Τουρκία και Ιταλία

Η Γαλλία φαίνεται ότι έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας στο Eurobasket 2022, καταφέροντας να βγει ζωντανή και από τα δύο θρίλερ με Τουρκία και Ιταλία που πρωταγωνίστησε στη φάση των “16” και των “8”.

Η Γαλλία μπήκε στη ζώνη των μεταλλίων του Eurobasket 2022, καταφέρνοντας να επιβιώσει στα παιχνίδια με Τουρκία και Ιταλία, όπου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στο τέλος χαμογέλασε.

Με ικανότητα αλλά και αρκετή τύχη, οι Γάλλοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά, έχοντας σοκάρει τους Τούρκους και τους Ιταλούς με τον ίδιο τρόπο.

Και στα δύο παιχνίδια, η Γαλλία ήταν με το 1,5 πόδι εκτός Eurobasket 2022, ωστόσο κατάφερε να στείλει τα παιχνίδια στην παράταση και να τα κερδίσει στο έξτρα πεντάλεπτο. 

Και το έκανε με τον ίδιο ακριβώς σκορ και με τον ίδιο τρόπο. Στο παιχνίδι με την Τουρκία, η Γαλλία ήταν πίσω στο σκορ με 77-75. Ο Τσεντί Οσμάν αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές, οι Γάλλοι στη συνέχεια πήραν την μπάλα και ο Γκομπέρ έγραψε το 77-77.

Το ίδιο ακριβώς σενάριο γράφτηκε και στο παιχνίδι με την Ιταλία. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 77-75, ο Φοντέκιο αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και στη συνέχεια ο Ερτέλ κατάφερε να διαμορφώσει το 77-77 και να στείλει το παιχνίδι παράταση.

Δείτε το φινάλε των αναμετρήσεων Γαλλία – Τουρκία και Γαλλία – Ιταλία:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις