Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Eurobasket 2022, Τουρκία: «Πυρά» Τούρκογλου για FIBA

Eurobasket 2022, Τουρκία: «Πυρά» Τούρκογλου για FIBA
intime

Σκληρή κριτική εναντίον της FIBA άσκησε ο Χέντο Τούρκογλου μετά την επικράτηση της Τουρκίας επί του Βελγίου για το Eurobasket 2022.

”Πυρ και μανία” ήταν ο Χέντο Τούρκογλου εναντίον της FIBA εξαιτίας της απόρριψης της ένστασης της Τουρκίας για τον αγώνα με τη Γεωργία για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurobasket 2022.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας σημείωσε ότι η ”FIBA”, καταρρέει, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως ΄΄ντροπή” την απόφαση απόρριψης ένστασης της Τουρκίας.

Οι δηλώσεις του Τούρκογλου

«Η FIBA καταρρέει μέρα με τη μέρα. Αυτή η διαδικασία είναι απαράδεκτη. Επίσης, θα πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά γιατί δίνει τη διοργάνωση των τουρνουά σε χώρες του… τρίτου κόσμου που δεν μπορούν να διοργανώσουν κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά ο Χέντο Τούρκογλου στον Τύπο της χώρας του και πρόσθεσε αναφορικά με την απόρριψη της ένστασης:
«Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι από την απόφαση και κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει! Είναι απίστευτο που… θυσίασαν τόσο εύκολα έτσι 22 δευτερόλεπτα να περάσουν. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως κλάπηκαν έτσι τα 22 δευτερόλεπτα από την ομάδα μας. Είναι ντροπή για τη FIBA!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις