Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Euroleague – Εφές: Ο Αταμάν «έκραξε» τους Μίτσιτς και Σίνγκλετον

Euroleague – Εφές: Ο Αταμάν «έκραξε» τους Μίτσιτς και Σίνγκλετον

Η Εφές Αναντολού μπήκε ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στη φετινή Euroleague, ωστόσο οι εμφανίσεις της στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είναι απογοητευτικές.

Η Εφές Αναντολού μετράει ρεκόρ 0-4 μετά και τη νέα ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Εργκίν Αταμάν  ήταν έξαλλος με την εικόνα των παικτών του και στο «στόχαστρό» του μπήκαν οι Βασίλιε Μίτσιτς και Κρις Σίνγκλετον, τους οποίους κι έκραξε!

«Παρά την καλή μας άμυνα, βιαζόμασταν και χάσαμε πολλά σουτ, κάνοντας και πολλά λάθη. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι και για το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Τούρκος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είχαμε 2/14 τρίποντα σε σχήμα με Λάρκιν, Μίτσιτς και Μπομπουά. Είπα στα αποδυτήρια πως ήταν απαράδεκτη η επίθεσή μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τα τρίποντα του Μίτσιτς από τα 8-9 μέτρα είναι ανεξήγητα και απαράδεκτα. Επίσης, ο Σίνγκλετον ήταν για 27 λεπτά στο παρκέ και δεν πήρε ούτε ένα ριμπάουντ. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να σχολιαστεί!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις