Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Euroleague: Επίδειξη δύναμη για την Εφές που ετοιμάζει «σκούπα» για την Ρεάλ

Euroleague: Επίδειξη δύναμη για την Εφές που ετοιμάζει «σκούπα» για την Ρεάλ
ΦΩΤΟ Intime

Το 2-0 έκανε η Εφές Αναντολού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα Play Offs της Euroleague επικρατώντας εμφατικά με 91-68 στην Κωνσταντινούπολη και με μία νίκη ακόμα «κλείνει» εισιτήριο για το Final-4.

H Εφές συνέτριψε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες την Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνοντας το «ροζ» φύλλο αγώνα και στο δεύτερο ματς της Κωνσταντινοιύπολης με 91-68 και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην ΜΑδρίτης, όπου με μία ακόμα νίκη οι Τούρκοι θα βρεθούν στο Final-4 της Κολωνίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του ματς με τη διαφορά να παγιώνεται από νωρίς σε διψήφιο νούμερο και να εκτοξεύεται ακόμα και στο +27 λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ, που παρατάχθηκε χωρίς τον Έντι Ταβάρες, δεν μπόρεσε να πλησιάσει σε κανένα σημείο του αγώνα, με την Εφές να κυριαρχεί, έχοντας σε καταπληκτική κατάσταση τον Σέιν Λάρκιν και τον Βασίλιε Μίσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ μέτρησε 23 πόντους με 4/6 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Αμερικανό να προσθέτει 21 πόντους και 5 ασίστ. Από την Ρεάλ οι 17 πόντοι του Τρέι Τόμπκινς δεν ήταν αρκετοί. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις