Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague: Για Final 4 με οπαδούς έκανε λόγο ο Μπερτομέου

Euroleague: Για Final 4 με οπαδούς έκανε λόγο ο Μπερτομέου
ΦΩΤΟ intime

Η Euroleague ολοκληρώνει σιγά σιγά τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, από τα οποία θα προκύψουν τα τέσσερα “εισιτήρια” για το Final 4 της διοργάνωσης.

Αυτό το τελευταίο σκέλος, λοιπόν, φαίνεται ότι έχει θέσει ως ορόσημο, ο Τζόρντι Μπερτομέου, για την επιστροφή των οπαδών στις κερκίδες. Αυτά δήλωσε τουλάχιστον ο ίδιος, ο Ισπανός παράγοντας, στο Associated Press, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ταξιδέψουν οπαδοί από -ίσως- και τέσσερις διαφορετικές χώρες.

Οι δηλώσεις του Μπερτομέου

«Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final 4. 

Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final 4, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της EuroLeague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις