Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Euroleague: Η Γκραν Κανάρια απέσυρε τη συμμετοχή της για οικονομικούς λόγους

Euroleague: Η Γκραν Κανάρια απέσυρε τη συμμετοχή της για οικονομικούς λόγους
ΦΩΤΟ intime

Με την κατάκτηση του Eurocup της σεζόν 2022-23, η Γκραν Κανάρια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Euroleague της επόμενης περιόδου, αλλά τελικά δεν θα αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν στην Γκραν Κανάρια να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Euroleague και έτσι το διοικητικό της συμβούλιο αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο iσπανικός σύλλογος. Η Euroleague έχει πλέον μία έξτρα wild card και θα αποφασίσει σύντομα πως θα τη διαθέσει.

Η ανακοίνωση της Γκραν Κανάρια

«Η CB Γκραν Κανάρια αποφάσισε να μην παίξει στη Euroleague για οικονομικούς λόγους.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CB Gran Canaria-Claret, SAD για να αξιολογήσει την έκθεση και να ψηφίσει σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της πρώτης ομάδας στην Turkish Airlines Euroleague.

Αφού αναλύθηκε η κατάσταση και διενεργήθηκε η ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Club Baloncesto Gran Canaria-Claret SAD αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση της Euroleague για οικονομικούς λόγους και να παίξει ξανά το Eurocup.

Η Διοίκηση έχει συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου για αύριο, Τρίτη 13, με έναρξη στις 10:00.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις