Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague: “Ξέσπασε” με 100άρα η Εφές στη Μόσχα! (video)

Euroleague: “Ξέσπασε” με 100άρα η Εφές στη Μόσχα! (video)

Η Εφές Αναντολού επέστρεψε στις επιτυχίες συντρίβοντας τη Χίμκι στη Μόσχας με 105-77 για την 10η αγωνιστική της Euroleague, αλλά τη μεγάλη νίκη επισκίασε ο τραυματισμός του Μίτσιτς. 

Γρήγορα συνήλθε η Εφές Αναντολού μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν και “διέλυσε” τη Χίμκι με το εμφατικό 105-77 στη Μόσχας, ανεβάζοντας το ρεκόρ της σε 5-4 την ώρα που οι Ρώσοι παρέμειναν στο 2-7 και στον… πάτο της βαθμολογίας. 

Μοναδικό “μελανό” σημείο της βραδιάς για την Εφές ήταν ο τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος ζήτησε αλλαγή κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου και δεν επέστρεψε ξανά στο παρκέ, με την τουρκική ομάδα να περιμένει πλέον να μάθει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

Κατά τ’ άλλα οι νικητές ήταν σε εξαιρετική βραδιά επιθετικά, την ώρα που οι γηπεδούχοι επένδυσαν στα σουτ έξω από τα 6,75 μ. σε όλο το ματς και δεν τους… βγήκε. Κορυφαίοι για την Εφές οι Σιμόν και Λάρκιν, με  24 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Πλάις με 18π. και Μόερμαν με 14π. Από πλευράς ηττημένων διασώθηκαν οι Τίμα και Μίκι, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 13 πόντους έκαστος. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις