Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: Μειωμένο κατά 50% το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε

ΠΑΟ μπάσκετ
ΦΩΤΟ intime

Τα τεράστια χρέη της Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οδήγησαν σε μεγάλες περικοπές στο μπάτζετ των δύο ομάδων, με αυτό της δεύτερης να φθάνει το 50%.

Το γεγονός παραδέχθηκε και ο ίδιος ο GM της ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, στο περιθώριο των δηλώσεών του για το παιχνίδι των Τούρκων κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας άλλωστε, οδήγησαν στην έξοδο τόσο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος κατάφερε έτσι να επιστρέψει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του GM της Φενέρμπαχτσε

«Έπρεπε να διαχειριστούμε μια μετάβαση από έναν απίστευτο κύκλο, ακόμη και σε επίπεδο προϋπολογισμού, σε ένα μπάτζετ τώρα μειωμένο κατά 50%. Έχουμε αλλάξει τον προπονητή, έχουμε μια νέα διάσταση για διαχείριση. Άλλοι είχαν προβλήματα με τον κορoνοϊό, ενώ εμείς, με τραυματισμούς. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν έχουμε παίξει ποτέ ούτε ένα πλήρες παιχνίδι. Απόψε ο Βέσελι θα λείπει, το κύριο σημείο αναφοράς μας στην επίθεση.

Αντιμετωπίζουμε μία Αρμάνι που έχει βάθος, ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ, υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου προπονητή. Νομίζω ότι έχουν τα πάντα για να επιδιώξουν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Και είναι ωραίο για ολόκληρη την Ιταλία αυτή τη στιγμή ότι το Final 4 είναι ένας εφικτός στόχος. Το Μιλάνο έχει κάνει υπέροχα βήματα προόδου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις