Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: Πιο κοντά σε “χρυσή τομή” Φενέρμπαχτσε και Ομπράντοβιτς

Euroleague: Πιο κοντά σε “χρυσή τομή” Φενέρμπαχτσε και Ομπράντοβιτς
ΦΩΤΟ intime

Το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει τα δεδομένα σε ολόκληρη τη Euroleague και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον πιο κοντά σε μία… χρυσή τομή για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ομπράντοβιτς έχει σειρά επαφών τις τελευταίες ημέρες με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε και πλέον οι συζητήσεις τους φαίνεται ότι είναι σε καλύτερο σημείο από ό,τι στην αρχή, όπως έγραψε γνωστός Τούρκος ρεπόρτερ στο twitter.

Η Euroleague ανακοινώνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν!

“Οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε βρίσκονται στην τέταρτη ημέρα. Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με την πρώτη μέρα. Συζητούνται λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση συνέχισης της συνεργασίας με τον Ομπράντοβιτς. Τα υπάρχοντα συμβόλαια είναι ένα από τα θέματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει στο Βελιγράδι αύριο (σ.σ. στις 19 Ιουνίου)”, αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε σκοπεύει να μειώσει δραστικά το μπάτζετ της λόγω οικονομικών προβλημάτων και πιθανή φυγή του Ομπράντοβιτς θα ανοίξει την… πόρτα και για την πλειοψηφία των παικτών της τουρκικής ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Σλούκας.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις