Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Euroleague: Πρόστιμο σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Μπαρτζώκα και Πρίφτη

Euroleague: Πρόστιμο σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Μπαρτζώκα και Πρίφτη

H Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση ανήμερα του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για τη Basket League, γνωστοποιώντας ότι επέβαλλε χρηματικά πρόστιμα για διάφορους λόγους στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να πληρώσει 140.000 ευρώ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, 4.500 ευρώ, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, 3.000 ευρώ.

H ανακοίνωση της Euroleague

«Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα της εναντίον της Αναντολού Εφές σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα του με την Μπάγερν Μονάχου βάσει του άρθρου 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, άτομο που σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, επιβλήθηκε πρόστιμο 140.000 ευρώ για δηλώσεις που αποδείχθηκαν προσβλητικές για τις διοργανώσεις της Euroleague και τις διαχειριστικές της αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 24.1.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις