Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Euroleague: Τέλος ο Μπερτομέου το καλοκαίρι

Euroleague: Τέλος ο Μπερτομέου το καλοκαίρι
ΦΩΤΟ Intime

Απόφαση σταθμό πήραν οι 13 ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο στην Euroelague καθώς δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Τζόρντι Μπερτομέου, του οποίου η θητεία στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022. 

Οι δύο συναντήσεις των ομάδων-μετόχων της Euroleague, που πραγματοποιήθηκαν εχθές και σήμερα στη Βαρκελώνη, κατέληξαν στη απόφαση πως χρειάζονται μεγάλες διοικητικές αλλαγές. Ο Τζόρντι Μπερτομέου, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή μετά από 22 χρόνια, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με Mundo Deportivo θέλει τις ισπανικές ομάδες να τον στηρίζουν, ενώ αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του ίδιου.

Στη σημερινή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του Τζόρντι Μπερομέου, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και τον γενικό διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός από τον πρόεδρό του, Τάκη Τριαντόπουλο, τον γενικό διευθυντή, Βασίλη Παρθενόπουλο, και τον διευθυντή λειτουργίας, Σταύρο Ντίνο. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις