Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Euroleague: «Βασίλισσα» στην Πόλη δια χειρός Κάρολ η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Euroleague: «Βασίλισσα» στην Πόλη δια χειρός Κάρολ η Ρεάλ Μαδρίτης (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τζέισι Κάρολ πέτυχε δύο τρίποντα σε λιγότερο από ένα λεπτό στο τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εφές Αναντολού και χάρισε στους Μαδριλένους τη νίκη 73-65 στην Πόλη για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να πανηγυρίσει την έκτη διαδοχική νίκη της και 12η στο σύνολο. Οι Ισπανοί πέρασαν νικηφόρα 73-65 από την έδρα της Αναντολού Εφές, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους, που «έπεσαν» στη 10η θέση με ρεκόρ 8-9, στην πέμπτη ήττα τους στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις.

Με το σκορ ισόπαλο 63-63 στο 38΄, οι φιλοξενούμενοι ενεργοποίησαν τα αμυντικά και επιθετικά αντανακλαστικά τους και με επιμέρους σκορ 2-10 έκοψαν πρώτοι το… νήμα του τερματισμού με το τελικό 65-73. Κομβική η προσφορά του Τζέισι Κάρολ σε αυτό το διάστημα, με τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ να ευστοχεί σε δύο «κολλητά» τρίποντα, γράφοντας το 65-71 στα 17΄΄ για τη λήξη και σφραγίζοντας το «διπλό».

Πρώτος σκόρερ των νικητών, οι οποίοι μέτρησαν 14/35 τρίποντα, ο Φαμπιέν Κοσέρ με 15 πόντους, ενώ ο Βασίλιε Μίτσιτς με 16 ήταν απελπιστικά μόνος από την Αναντολού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις