Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Europa League: Άνετη πρεμιέρα για Μπάγερ Λεβερκούζεν, με ανατροπή η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα

Europa League: Άνετη πρεμιέρα για Μπάγερ Λεβερκούζεν, με ανατροπή η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα
Reuters

Εντυπωσιακή η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα της στο Europa League με 4-0 επί της Χάκεν. Με ανατροπή και βασικό τον Κώστα Τσιμίκα ήρθε η νίκη της Λίβερπουλ επί της ΛΑΣΚ Λιντς στην Αυστρία (3-1). “Τρίποντο” μέσα στην Μολδαβία για την Ρόμα (2-1 της Σέριφ Τίρασπολ).

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν «σαρώνει» μόνο στη Bundesliga αλλά τα πηγαίνει εξίσου καλά και θεαματικά και στο Europa League Στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δεν είχε πρόβλημα να νικήσει εντός έδρας την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν με 4-0.

Ήταν η 13η νίκη επί συνόλου 16 αγώνων που έδωσε μέχρι τώρα στην έδρα του το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο στη διοργάνωση, νίκη που επί της ουσίας ήρθε από το πρώτο 45λεπτο με τα γκολ των Βιρτς και Αντλί.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει σε ολόκληρη την αναμέτρηση, η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή την ΛΑΣΚ Λιντζ μέσα στην Αυστρία (3-1). Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Νούνιες, Ντίαζ και Σαλάχ, ενώ το τέρμα που άνοιξε το σκορ για τη Λίντσερ πέτυχε ο Φλέκερ.

Με τον Ρομέλου Λουκάκου να βάζει το καθοριστικό γκολ στο 65’, η Ρόμα πέρασε με 1-2 από την έδρα της Σέριφ Τιρασπόλ, έχοντας ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Ταλάλ, από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Τα αποτελέσματα στα ματς που έκαναν “σέντρα” στις 19:45

5ος όμιλος

ΛΑΣΚ – Λίβερπουλ 1-3

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Τουλούζ 1-1

 

6ος όμιλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Βιγιαρεάλ 2-0

Ρεν – Μακάμπι Χάιφα 3-0

 

7ος Όμιλος

Σερβέτ – Σλάβια Πράγας 0-2

Σέριφ Τιρασπόλ – Ρόμα 1-2

 

8ος Όμιλος

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χάκεν 4-0

Καραμπάχ – Μόλντε 1-0

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις