Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Europa League: “Δυνατός” όμιλος για ΠΑΟΚ με Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια

Europa League: “Δυνατός” όμιλος για ΠΑΟΚ με Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια
Intime.gr

Ισορροπημένος αλλά και αρκετά δύσκολος όμιλος για τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια (την οποία “έστειλε” ο Ολυμπιακός, στη διοργάνωση, νικώντας την στα play off του Champions League).

Κλήρωσε για τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Η διαδικασία που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας έστειλε τον “δικέφαλο του Βορρά” σε όμιλο (5ο) μαζί με την ολλανδική Αϊντχόφεν, την ισπανική Γρανάδα και την κυπριακή Ομόνοια.

Αν εξαιρέσει κανείς την Αϊντχόφεν, που του… έτυχε από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και στα “χαρτιά” είναι το φαβορί του ομίλου, ο ΠΑΟΚ “πήρε” έναν δυνατό αντίπαλο από το 3ο γκρουπ (Γρανάδα και από το 4ο γκρουπ την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στα playoffs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την ολλανδική ομάδα μετά τις μάχες τις σεζόν 2000-01 και 2001-02 για το Κύπελλο UEFA, θα βρει απέναντι του τη Γρανάδα, στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργώνση, ενώ θα ταξιδέψει και στην Κύπρο για να παίξει με την επίσης πρωτάρα στο Europa League, Ομόνοια, την οποία είχε αντιμετωπίσει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1976-77.

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα διεξαχθούν στις 29/10 (2η), 5/11 (3η), 26/11 (4η), 3/12 (5η) και 10/12 (6η). Το αγωνιστικό πρόγραμμα αναμένεται να βγει μέσα στην ημέρα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις