Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Europa League: Η Σέλτικ «σφράγισε» το «εισιτήριο» – «Διπλό» πρόκρισης για Γαλατασαράι

Europa League: Η Σέλτικ «σφράγισε» το «εισιτήριο» – «Διπλό» πρόκρισης για Γαλατασαράι
Reuters

Η Σέλτικ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της επί της Γιάμπλονετς και μέσα στη Σκωτία, επικράτησε με 3-0 και πέρασε στα play off του Europa League. Μεγάλο διπλό” πρόκρισης για την Γαλατασαράι επί της Σεντ Τζόνστον (4-2). Νίκη… χωρίς αντίκρυσμα για την Ανόρθωρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σέλτικ έκανε… περίπατο κόντρα στην Γιάμπλονετς. Οι Σκωτσέζοι επικράτησαν εντός έδρας της ομάδας της Τσεχίας με 3-0 και πέρασαν στα play off του Europa League με συνολικό σκορ 7-2!

Λίγο νωρίτερα, η Γαλατασαράι επικράτησε της Σεντ Τζόνστον στην Σκωτία με 4-2 και -με το 1-1 της Κωνσταντινούπολης- θα βρεθεί και αυτή στα play off της διοργάνωσης που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη έφερε και η Μούρα. Η ομάδα από την Σλοβενία νίκησε μέσα στη Λιθουανία την Ζαλγκίρις και πήρε το “εισιτήριο” μετά και το 0-0 του πρώτου ματς.

Η Ανόρθωση δεν γλίτωσε τον αποκλεισμό μετά την ήττα με 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, αλλά τουλάχιστον επικράτησε της ομάδας του Ταξιάρχη Φούντα στη ρεβάνς (2-1) της Κύπρου.

Η Ελσίνκι επικράτησε 3-0 της Νέφτσι Μπακού στη Φινλανδία και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα σφράγισε την “πρόκριση” της.

Πρόκριση με 3-2 στην παράταση για Αλασκέρτ επί της Καϊράτ Αλματι στη Γεωργία, μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας (το ίδιο αποτέλεσμα είχε έρθει και στην πρώτη αναμέτρηση στο Καζακστάν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις