Αθλητικά

Europa League: Με 9.500 φιλάθλους ο τελικός στο Γκντανσκ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο για τον αθλητισμό και την… επιστροφή στην κανονικότητα. Με 9.500 φίλους του ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Europa League, που είναι προγραμματισμένος να γίνει τις 26 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Οι πολωνικές Αρχές έδωσαν το «ΟΚ» και η UEFA βρέθηκε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει πως ο ο τελικός του Europa League (26/5) στο Γκντανσκ θα διεξαχθεί παρουσία 9.500 θεατών.

Η είδηση αυτή δημιουργεί πολλές ελπίδες, για ανάλογο… ποδοσφαιρικό κλίμα και στον τελικό του Champions League.

Στον τελικό της «Gdansk Stadium» αναμένεται να βείσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μετά το 6-2 του πρώτου ματς κόντρα στη Ρόμα) και η νικήτρια του ζευγαριού Άρσεναλ – Βιγιαρεάλ (2-1 είχε έρθει ο αγώνας της Ισπανίας, υπέρ του «κίτρινου υποβρύχιου»).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα