Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: Πρόκριση με δεύτερη νίκη για τη Γιουβέντους – Απίθανη «εφτάρα» της Φέγενορντ

Europa League: Πρόκριση με δεύτερη νίκη για τη Γιουβέντους – Απίθανη «εφτάρα» της Φέγενορντ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ και με συνολικό σκορ 3-0, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League.

Η Φράιμπουργκ είχε μπει καλά στο ματς, αλλά ο Γκέλντε στο 44ο λεπτό του αγώνα έκανε χέρι πέναλτι και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η Γιουβέντους το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα με τον Βλάχοβιτς, για να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κιέζα στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πιο εμφατική ήταν η πρόκριση της Φέγενορντ, η οποία και “διέλυσε” με το απίστευτο 7-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 στο πρώτο ματς. Στην Ολλανδία όμως έγινε… πάρτι, με τους Κοκσού και Ιντρίσι να σκοράρουν δις και τη Φέγενορντ να προηγείται με 7-0 στο 67′, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κέλσι στο 87′ για τη Σαχτάρ.

Νίκη πρόκριση και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, έκανε και δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις, με τον Ράσφορντ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

Φενερμπαχτσέ – Σεβίλλη 1-0 (1-2 συνολικό σκορ)
(41΄πεν. Βαλένσια)

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους (Ιταλία) 0-2 (0-3)
(45΄πεν. Βλάχοβιτς, 90΄+5 Κιέζα)

Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (1-5)
(56΄ Ράσφορντ)

Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 7-1 (8-2)
(9΄ Χιμένες, 24΄, 38΄πεν. Κοκσού, 49΄, 60΄ Ιντρίσι, 64΄ Τζάχανμπακς, 67΄ Ντανίλο – 87΄ Κέλσι)    

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις