Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Προκρίθηκαν στον τελικό η Ρέιντζερς με το 3-1 επί της Λειψίας και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ

Europa League: Προκρίθηκαν στον τελικό η Ρέιντζερς με το 3-1 επί της Λειψίας και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρέιντζερς επικράτησε με 3-1 της Λειψίας στο δεύτερο ματς για τα ημιτελικά του Europa League και ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία νίκησε ξανά τη Γουέστ Χαμ, με σκορ 1-0, μετά το 3-2 του Λονδίνου.

Στο Άιμπροξ της Γλασκώβης, οι Σκωτσέζοι έκαναν τρομερό ξεκίνημα στο ματς και με γκολ των Ταβερνιέ και Καμαρά στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, είχαν ήδη φέρει… τούμπα την υπόθεση πρόκριση. Οι Γερμανοί μείωσαν όμως με τον Ενκουκού στο 70′ και χρειάστηκε ένα τρίτο γκολ, από τον Λούντστραμ στο 80′ για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Πιο εύκολο ήταν αντίθετα το έργο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ είδε τα “σφυριά” να μένουν με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό του δεύτερου αγώνα, λόγω της αποβολής του Κρέσγουελ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βρήκαν έτσι και ένα γκολ με τον Μπόρε λίγα λεπτά αργότερα, για να διατηρήσουν άνετα το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να εξασφαλίσουν με τη σειρά τους το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις