Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Europa League: Θριαμβευτική πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με νίκη 2-1 επί της Μπαρτσελόνα – Τα αποτελέσματα στις ρεβάνς των play offs

Europa League: Θριαμβευτική πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με νίκη 2-1 επί της Μπαρτσελόνα – Τα αποτελέσματα στις ρεβάνς των play offs
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε φοβερή ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και επικράτησε με 2-1 στο “Όλντ Τράφορντ”, πανηγυρίζοντας την πρόκριση από τα play offs του Europa League, μετά και το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Λεβαντόφσκι είχε “παγώσει” το γήπεδο μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ για την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Φρεντ ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Άντονι πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο 73′, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και δίνοντας το σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άντεξε στη συνέχεια και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Europa League.

Στους “16” προκρίθηκε και η Ρόμα, η οποία ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και με γκολ των Μπελότι και Ντιπάλα από το πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 2-1 (συνολικό σκορ 4-3)

Ρόμα – Σάλτσμπουργκ 2-0 (2-1)

Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ 3-1 (0-0)

Ρεν – Σαχτάρ 1-0 (1-1, 4-5 στα πέναλτι)

Μονακό – Λεβερκούζεν 2-3 (συνολικό σκορ 5-5, 3-5 στα πέναλτι)

Μίντιλαντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-4 (1-5)

Ναντ – Γιουβέντους 0-3 (1-4)

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη 2-0 (2-3)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις