Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

FIFA: “Πρώτα η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και μετά οι διοργανώσεις της UEFA”

FIFA: “Πρώτα η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και μετά οι διοργανώσεις της UEFA”

Την ξεκάθαρη θέση ότι προέχει η ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων και μετά των διοργανώσεων του Champions και του Europa League, πήρε το μέλος του Συμβουλίου της FIFA, Εβελίνα Κριστίλιν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Radio Punto Nuovo”, το μέλος του Συμβουλίου της FIFA, Εβελίνα Κριστίλιν, έθεσε ως πρωτεύον και κύριο στόχο την ολοκλήρωση όλων των εγχώριων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και δευτερευόντως του Champions League και του Europa League.

Η FIFA εξετάζει την αναβολή όλων των αγώνων των εθνικών ομάδων για το 2020!

“Οι πέντε μεγάλες λίγκες έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι κυβερνήσεις. Από εκείνες εξαρτάται τι θα συμβεί σε κάθε χώρα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η UEFA θα έχει νέα τηλεδιάσκεψη με τις 55 ομοσπονδίες της στις 22 Απριλίου και εκεί θα συζητηθούν όλα” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κριστίλιν.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προσέθεσε πως το πλάνο που εξετάζει η UEFA, για μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα, είναι αρκετά ρεαλιστικό, ενώ είπε ότι ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έχει ξεκαθαρίσει πως θα δοθεί οικονομική βοήθεια σε κάθε σύλλογο που έχει ανάγκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις