Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ferrari για Μίχαελ Σουμάχερ: «Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας – Συνέχισε να μάχεσαι»

ΦΩΤΟ REUTERS.
Reuters

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (29.10.2023) από την τραγική στιγμή που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του Μίχαελ Σουμάχερ και η Ferrari πόσταρε μήνυμα στήριξης στον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Ferrari δεν ξεχνά τον Μίχαελ Σουμάχερ, τον πιλότο που της χάρισε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα στη Formua 1. Δέκα χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή όταν υπέστη εγκεφαλικές βλάβες μετά από ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι με τον γιο του Μάικ, η “σκουντερία” προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας. Συνέχισε να μάχεσαι Μίκαελ,» ήταν το μήνυμα της η ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε δέκα χρόνια πριν, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, και έκτοτε βρίσκεται στην οικία του στην Ελβετία, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, ακολουθεί θεραπείες και φυσικοθεραπείες, χωρίς να έχει εμφανιστεί δημόσια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις